Sylvester Stallone esitteli hurjan tatuointinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sylvester Stallone nousi maailmanlaajuiseksi tähdeksi Rambo ja Rocky -menestyselokuviensa myötä, ja hän toimii edelleen sekä kameran edessä että takana. Nyt Syltty on esitellyt tatuointiaan innokkaille faneilleen Las Vegasissa järjestetyssä massiivisessa tatuointitapahtumassa.

Mario Barth’s Presents The Biggest Tattoo Show On Earth -nimisessä tapahtumassa viime lauantaina vieraillut Stallone on ottanut oikeaan olkapäähänsä massiivisen kokoisen ja koko olkapään peittävän värikkään tatuoinnin, joka esittää hänen vaimoaan. Katso kuva tästä.

Samaan kuvaan mahtui vielä muiden muassa ruusuja ja ruusunlehtiä. Suurikokoinen tatuointi ei välttämättä kuulu julkkisten tyylikkäimpiin tatuointeihin, mutta näyttävä se ainakin on. Ja ilmeisen suuritöinen peittää leffan kuvauksissa. Tapahtumassa taitojaan esitteli yli tuhat tatuoijaa.