Teinitähti lopetti bloggaamisen poikaystävän käskystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu amerikkalainen teinitähti Miley Cyrus on tämän hetken menestynein teinitähti maailmassa ainakin tienesteissä mitattuna. Tähän saakka hän on ollut myös innokas Twitter-blogin käyttäjä.

Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, sillä Miley Curys on jättänyt Twitterin yllättäen kokonaan. Erityisesti amerikkalaisten supertähtien suosimasta palvelusta ei nimittäin löydy enää lainkaan Mileyn käyttäjätiliä.

Teinitähti poisti itse tilinsä suositusta yhteisöpalvelusta pian sen jälkeen kun hän oli julkaissut viimeiseksi jääneen viestinsä. Tässä viestissä Miley viittasi australialaiseen vastanäyttelijäänsä Liam Hemsworthiin, jonka kanssa teinitähti on ollut jo pidempään romanssihuhujen kohteena. Molemmat tähdittävät uutta The Last Song -elokuvaa.

– Tiedoksenne, että Liamilla ei ole Twitter-tiliä ja hän haluaa myös minun poistavan oman tilini hyvästä syystä, Miley kirjoitti viimeiseksi jääneessä blogiviestissään.

Suositun tähden palaamiseksi Twitteriin on noussut fanien masinoima kampanja #mileycomeback, johon ovat liittyneet myös monet julkkikset Perez Hiltonista alkaen. Kyseinen aihe onkin tällä hetkellä yksi mikroblogin suosituimmista maailmanlaajuisesti.