Twitter-käyttäjillä miljoona dollaria hyppysissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti Yhdysvalloissa suurta suosiota nauttiva mikroblogeja julkaiseva Twitter-palvelu sisältää jo monia blogeja, joilla on yli miljoona seuraajaa. Ensimmäinen niistä oli Ashton Kutcherin blogi.

Nyt tuohon miljoonajoukkoon haluaa myös televisiotähti Drew Carey, joka on luvannut maksaa toiveensa toteutumisesta kovan hinnan. Hän on nimittäin ilmoittanut lahjoittavansa miljoona dollaria hyväntekeväisyyteen, jos hän tulee saamaan yli miljoona lukijaa tämän vuoden loppuun mennessä.

Tavoitetta ei ole kovin helppo saada toteutettua, koska vielä toissapäivänä hänellä oli ainoastaan hieman yli 60.000 lukijaa. Omaa nimeään kantavan The Drew Carey Show -komediasarjan myötä tähdeksi noussut koomikko on kuitenkin luottavainen internetin voimaan.