James Blunt sai kenkää tyttöystävältään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti James Blunt on jälleen sinkku. Tilanteen muutos ei kuitenkaan tapahtunut hänen omasta aloitteestaan, sillä hän joutui tyttöystävänsä jättämäksi.

You’re Beautiful -kappaleellaan edelleen radioaalloilla tiuhaan soiva poppari ehti seurustella malli Natasha Archdalen kanssa tammikuusta saakka. Nyt kuvankaunis tummaverikkö on kuitenkin lopettanut suhteen huomattuaan jääneensä suhteessa levytysstudion varjoon.

– James ja Natasha olivat upea pari, ja heillä synkkasi hyvin. Pian kävi kuitenkin selväksi, että he haluavat eri asioita. Natasha halusi pitkiä yhteisiä aamuja sängyssä, mutta James istui mieluummin pianonsa äärellä musiikkia kirjoittaen, lähde kertoi News of the World -lehdelle.

Bluntin edellinen tyttöystävä oli supermalli Petra Nemcova. Heidän suhteensa päättyi viime vuoden lopulla.