Nicole ”Coco” Austin julkaisi omia nakukuviaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ice T:n vaimona tunnetuksi tullut uhkea vaalea kaunotar Coco, oikealta nimeltään Nicole Austin, on nyt poseerannut omalle kameralleen vähissä vaatteissa. Kaiken lisäksi hän on julkaissut kyseiset kuvan Twitter-blogissaan.

Näyttelijä-tanssija-malli Coco nähdään hänen omissa kuvissaan muiden muassa yläosattomissa, istumassa lattialla ja esimerkiksi suutelemassa toisen naisen takamusta. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Nicole ”Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle.