Megan Fox saa jälleen miehet kuolaamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Megan Fox on jälleen poseerannut uusissa kuumissa kuvissa. Hän on nimittäin Details-lehden seuraavan numeron haastattelussa, ja jutun yhteydessä julkaistaan myös uusia valokuvia.

Lehden kannessa ja sisäsivuilla nähtävissä otoksissa Megan Fox keikistelee muiden muassa sensuellisti lautalattialla. Näissä kuvissa supertähti on pitänyt vaatteet yllään, mutta se ei kuvien vetovoimaa juuri vähennä. Katso kuvat tästä.

Fox on ollut kuluneen kesän ja syksyn aikana tiiviisti otsikoissa kahden uuden elokuvansa myötä. Nyt Transformers 2 ja Jennifer’s Body ovat kuitenkin saaneet jo ensi-iltansa ja on aika jäädä odottamaan neitokaisen seuraavia tuotoksia valkokankaalle. Tällä hetkellä kaunottarella on kuitenkin niin suuri media-arvo, että elokuvastudiot taistelevat hänen mukanaolostaan taannoisista kuvausryhmän haukuista huolimatta.