Twilight-komistuksella näyttävä sixpack

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erityisesti teinityttöjen suosikiksi nousseesta Twilight-elokuvasta tutuksi tullut nuori komistus Taylor Lautner on yhdistetty viime aikoina useampaankin nuoreen teinitähteen. Nyt hän esittelee vartaloaan lehdessä.

Muiden muassa laulaja-näyttelijä Selena Gomezin kanssa tapaillut Lautner nähdään uudessa vartalossaan Vogue-lehden Italian version sivuilla. Uudessa siksi, että jatkaakseen Jacob Blackin roolissaan myös leffasarjan toisessa osassa, nimeltään New Moon – Uusikuu, hänen tuli pudottaa painoaan ja hankkia lihaksia hyvin lyhyessä ajassa.

Tässä urakassa Taylor Lautner myös onnistui, ja hänen faninsa ovat kilvan ihastelleet miehen upeaa vartaloa ja sixpack-vatsaa. Viihdelehtien sivuilla paljastelevat useimmiten lähinnä naiset, joten Lautner tarjoaa tähän poikkeuksen. Katso kuvat tästä.

– Valmentajani määräsi minulle Michael Phelpsin dieetin, jossa minun piti syödä kahden tunnin välein, Lautner kertoi kuuristaan.