BB-talon suhdesoppa paisuu – Kätlin keskipisteenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -tuotantokauden yksi puhutuimmista tapauksista on ollut Samin ja Justiinan seksi. Tapauksesta on jo aikaa, mutta se vaivaa edelleen erityisesti Kätliniä. Nyt talon suhdekiemuroissa voi olla uutta kipinää Tonin astuttua kuvioihin.

Edellä mainittuun seksiaktiin saakka BB-Kätlin ja BB-Sami olivat kuin paita ja peppu, mutta yöllinen tapaus oli järkytys Kätlinille, joka ryhtyi heti välttelemään miestä. Hän onkin jälleen tänä viikonloppuna kertonut Danalle, että Samin ja Justiinan seksi on ollut koko hänen BB-kautensa pahin juttu.

Tästä huolimatta kylmentyneet välit lämpenivät paratiisilaisten bileissä, kun Sami ja Kätlin suutelivat intohimoisesti porealtaassa. Samaan aikaan BB-Toni on ilmaissut yhä selvemmin olevansa kiinnostunut Kätlinistä. Sami on puolestaan todennut Justiinasta, että kyseessä oli vain seksi ilman sen kummempia tunteita. Talossa on siis kasassa ainekset todelliseen suhdesoppaan.