Justiinan Big Brother jäi lyhyeksi – häädettiin talosta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin tänään jälleen yksi asukas, kun kuluvan viikon häätöäänestyksessä olivat BB-Justiina ja BB-Marko. Molemmat ovat tulivat taloon niin sanottuina uusina asukkaina, ja Marko heistä tuoreempana.

Kotimatkalle passitettiin lopulta Justiina, joka oli jo aiemmin ilmoitettujen väliaikatietojen perusteella koko äänestyksen ajan altavastaajana. Häätö tuli lopulta selvin numeroin. Muut asukkaat totesivat hänen olleen talossa ylimielinen, nokka pystyssä ja ”pissa päässä”.

Justiina sai monet talon asukkaista vastaansa viimeistään Samin kanssa vietetyn seksisessionsa sekä ylimielisen asenteensa takia. Useiden muiden asukkaiden mielestä hän nauttii nähdessään muiden olevan ahdingossa ja esimerkiksi slummissa. Tänään hän sivalsi esimerkiksi Kätliniä suorassa lähetyksessä, kun Vappu tenttasi neitokaisen mielipidettä virolaisneitokaisesta.