Paris Hilton rakastui todelliseen apinaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton seurustelee nykyisin realitytähti Doug Reinhardtin kanssa. Pariskunta on eronnutkin jo kerran, mutta nyt suhde näyttää ainakin ulospäin suhteellisen onnelliselta.

Viime aikoina paljon ulkomaisissa lomakohteissa aikaanva viettäneen pariskunnan tunnetumpi osapuoli, Paris Hilton, on nyt rakastunut uudelleen. Hänen tuorein kultansa on tosin kirjaimellisesti apina. Hilton on kertonut jo pariinkin otteeseen Twitter-blogissaan rakastuneensa Bentley-nimiseen kädelliseen, jonka kanssa hän on päässyt poseeraamaan myös valokuvissa. Katso kuvat tästä.

Tarina ei kerro onko Paria Hilton ihastunut Bentleyyn sen takia, että hänen suosikkiautonsa sattuu olemaan hänelle räätälöity pinkinvärinen Bentley. Joka tapauksessa miljoonaperijätär on nyt menettänyt sydämensä tälle ihastuttavalle eläimelle.