Petra Nemcova paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tsekkoslovakiassa syntynyt supermalli Petra Nemcova on menestyksekkäällä urallaan poseerannut usein seksikkäissä kuvissa lehtien sivuilla. Tuoreimmissa kuvissa hän paljastaa kuitenkin hieman arvioitua enemmän.

Petra Nemcova poseeraa tuoreimmissa kuvissaan varsin konservatiivisesti vaatteet yllään, mutta kuvia tarkemmin tarkastellessa voidaan huomata, että hänen asunsa yläosa paljastaa hieman liikaa. Katso kuvat tästä. Taannoin hänet nähtiin tosin poseeraamaan DT-lehdessä ilman vaatteita valtavien jääkuutioiden keskelle ja päälle. Katso kuvat tästä.

Nykyisin La Senza -alusvaatemerkin mallina toimiva 29-vuotias Nemcova nousi malliuransa lisäksi julkisuuteen selvittyään täpärästi Kaakkois-Aasian tsunamista kolme vuotta sitten. Miehensä Simon Atleen kanssa Khao Lakissa kuvausmatkalla ollut Petra mursi onnettomuudessa vain lantionsa, mutta Atlee hukkui ja hänet löydettiin vasta reilun vuoden kuluttua kaukaa Sumatralta.

Tsunamikokemuksensa jälkeen Petra Nemcova on tehnyt paljon hyväntekeväisyystyötä ja erityisesti nuorisotyötä. Nykyisin supermalli juontaa myös A Model Life -nimistä televisio-ohjelmaa. Alkuvuodesta Petra poseerasi muiden supermallien kanssa Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa.

Katso kuvat tästä.