Uhkea peppujulkkis bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realityjulkkis Kim Kardashian on tullut suomalaisillekin jo tutuksi lähinnä näyttävästä takamuksestaan ja rohkeista poseerauskuvistaan. Miamissa nykyisin asustava ”peppujulkkis” yrittää parhaillaan saada jalansijaa myös maailmalla.

Parhaillaan Kim Kardashian poseeraa suositun amerikkalaisen FHM-miestenlehden Etelä-Afrikan version kannessa ja sisäsivuilla. Muodokas seurapiiritähti poseeraa kuvissa useissa erilaisissa bikineissä. Katso kuvat tästä.

Alunperin Kim nousi viihdelehtien otsikoihin lähinnä peppunsa ansiosta, mutta sittemmin hän on saanut suosiota myös realitytähtenä. Viime aikoina häntä ja hänen vartaloaan on myös ylistetty siitä, että hänen vartalonsa näyttää supermallien ja muiden supertähtien joukossa edes jotenkuten normaalilta.