Amber Heard tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Amber Heard nähdään tänä vuonna The Informers -elokuvan naistähtenä. Suoraan DVD-muodossa Yhdysvalloissa julkaistussa elokuvassa on mukana myös parikin seksikohtausta, joissa nuori naistähti nähdään rohkeasti alastomana.

Maailman seksikkäimpien naisten äänestysten kärkipäähän useampana vuonna sijoittunut Amber Heard nähdään kohtauksessa nakuna. Nyt muodokas kaunotar poseeraa seksiä tihkuvissa kuvissa amerikkalaisella verkkosivustolla. Katso kuvat tästä.

23-vuotias Texasista kotoisin oleva Amber Heard on urallaan nähty jo parissakymmenessä elokuvassa ja viidessä televisiosarjassa. Läpimurtorooli odottaa kuitenkin vielä itseään. Hänen televisiosarjoistaan tunnetuimpia ovat O.C. ja Californication. Suurimman roolinsa Heard teki kuitenkin Hidden Palms -sarjassa. Mallipuolella hän on poseerannut muiden muassa Maxim-lehden kannessa.