BB-Kätlin vei slummin asukkaiden yöunet

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummissa yritettiin eilen mennä yöpuulle hieman puolenyön jälkeen. Paratiisin asukkaat jatkoivat jututelua ja Marko pesi pyykkiä. Slummissakaan uni ei tullut silmään.

Kätlin kertoi nimittäin asukkaille kauhutarinoita. Hän muisteli kuinka eräs vanha nainen oli langettanut hänen äitinsä ylle ”pahan silmän”, jonka takia äidille alkoi sattua kaikenlaisia ihmeelisiä asioita ja hänen untaan häirittiin. Lopulta myös isä oli saanut huomata äidissä jotain yliluonnollista. Tarina pelotti myös Kätliniä itseään.

– Mä pelkään niin että tulee kuset housuun. Mulla tulee kaikki, tiätsä, BB-Kätlin totesi.

– Mulle on tapahtunut niin paljon outoja asioita, että siksi mä uskon tällaisiin, BB-Dana lisäsi.

Virolaisnainen jatkoi tarinointia Danan kielloista huolimatta, ja hiljalleen myös Sampo kertoi pelkäävänsä toden teolla Kätlinin tarinoita.

– Kerran mun isä nukkui selällään kädet ja jalat ristissä. Se näki unessa, että se meni keittiön ikkunaan röökille. Se katseli pihassa vihreitä roskiksia ja roskis alkoi tärisemään ja sieltä tuli vanha noita-akka, joka lensi sen päälle, Kätlin jatkoi pelottavia kertomuksiaan.

Samalla Aso kertoi pelkäävänsä tarinoita enemmän slummin makuuhuoneessa olevaa peiliä, jonka takana ohjelman kuvaajat valvovat.

– Mä näin pään tuolla peilissä. Se liikkui, BB-Aso kertoi eikä huomannut puhuvansa tuotannon asioista.