BB-tytöt yhdessä sviittiin – juoruilua salakuunnellaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon sviitissä on jälleen menoa, kun sinne suuntasi kaksi asukasta. Tällä kertaa sviittiin suuntasi perinteisen parin sijaan kuitenkin ainoastaan naisia, kun BB-Kätlin ja BB-Dana kipusivat yläkertaan kahdestaan.

Kyseessä oli Isovelin lupaama palkinto päivällä käydystä nimeämiskilpailusta, jonka Kätlin voitti ja jossa Dana tuli toiseksi. Tytöt saavat nauttia sviitissä runsaista herkuista ja juomatarjoilusta. Samalla kyseessä on ensimmäinen kerta kun Kätlin on sviitissä. Heti sviittiin päästyään ystävykset ovat päässeet juoruilun makuun ja käyneet muiden muassa läpi talon asukkaiden välisiä suhteita.

Yllättäen sviitissä alkoi soida myös musiikkia, kun Stellan Aamun kuiskaus alkoi soimaan äänentoistosta. Molemmat tytöt nousivat innoissaan seisomaan ja tanssimaan kappaleen tahdissa. Tytöt eivät kuitenkaan tiedä, että osa heidän keskusteluistaan on tarkoitus ohjata myös muiden asukkaiden korviin.