Emily Scott riisui kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen malli-tiskijukka-realitytähti Emily Scott on tekemässä kovaa nousua glamour-mallien rintamalla. Amerikkalainen viihdejulkaisu nimesi hänet taannoin Australian seksikkäimmäksi naiseksi.

Tällä kertaa Scott on riisunut vaatteensa Zoo-lehden Australian version sivuilla. Katso kuvat tästä. 26-vuotias Australian pääkaupungissa Canberrassa syntynyt Emily Scott tunnetaan kotimaassaan erityisesti alusvaatemallina ja Lipton-teemerkin mainoskasvona.

Kolme vuotta sitten Scott oli lisäksi mukana Love Island -realityohjelmassa. Hän on aiemminkin poseerannut lukuisten lehtien sivuilla niin Australiassa kuin Yhdysvalloissakin. Taannoin miestenlehti FHM rankkasi hänet äänestyksessään maailman yhdeksänneksi seksikkäimmäksi naiseksi ja siten myös Australian seksikkäimmäksi.