Huippuseksikäs Shakira rintoineen lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu latinotähti Shakira julkaisee näinä päivinä uuden She Wolf -albuminsa myös Suomessa. Tähän mennessä samanniminen single on soinut paljon radioaalloilla ja klubeilla. Uuden musiikkilinjan myötä Shakira lanseerasi myös uuden aikaisempaa rohkeamman tyylinsä.

Kahden vuoden opiskelutauon jälkeen Shakira on poseerannut aikaisempaa vähemmissä vaatteissa niin promokuvissaan kuin musiikkivideollaan. Nyt hänet nähdään vuorostaan todella seksikkäissä kuvissa i-D Magazinen sivuilla. Hänen yllään nähdään erilaisia paljastavia nahka-asuja. Katso kuvat tästä.

Uudet kuvat julkaistiin supertähden haastattelun yhteydessä. Haastattelussa Shakira kertoo uudesta tyylistään, levystään ja lisäksi häneltä tiedustellaan tunnelmia myös Yhdysvaltojen presidentti Barack Obaman virkaanastujaisista, joissa Shakira oli taannoin esiintymässä.