Pamela Anderson paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-sarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson on viime aikoina ollut otsikoissa rakennusyhtiön kanssa käymänsä kiistan takia. Hän ei ole suostunut maksamaan talonsa remonttia, koska laskuissa on ollut epäselvyyksiä.

Nyt Pamsu on kuitenkin päässyt unohtamaan murheensa ainakin hetkeksi Hollywoodin julkkisjuhlien humussa. Hän osallistui nimittäin viikonloppuna kuudenteen vuosittaiseen Hollywood Style Awards -gaalaan. Punaisella matolla iloitellut superjulkkis tuli samalla vilauttaneeksi kuvaajille hieman liikaa, sillä hän nosti yllättäen hameenhelmansa vesirajan yläpuolelle. Kaikeksi onneksi hänellä oli jalassaan tällä kertaa myös alushousut. Katso kuvat tästä.

Vain pari viikkoa sitten Pamela Anderson paljasteli sekä rintojaan että takapuoltaan Uudessa-Seelannissa järjestetyssä muotinäytöksessä. Viime kuussa hänen oli määrä poseerata PETA-järjestön turkisten vastaisessa mainosjulisteessa New Yorkin kolmella lentokentällä, mutta mainos oli viranomaisten mukaan liian seksikäs esiteltäväksi.