Jessica Alba kruunaa vuosia odotetun suosikkielokuvan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelemisen pariin äitiyslomansa jälkeen taannoin palannut Hollywood-kaunotar Jessica Alba käy parhaillaan neuvotteluja roolista Perhe on pahin ja Painajainen perheessä -elokuvien kolmannesta osasta.

Elokuvastudio kertoi jo neljä vuotta sitten, että sarjan tullee mitä ilmeisimmin saamaan myös kolmannen osan. Tuolloin tuotantoyhtiö vihjasi, että lapsi-teema olisi selkeä jatko edelliseen elokuvaan, jonka lopussa Ben Stillerin ja Teri Polon roolihahmot menivät naimisiin.

Tarinan sisältöä ei ole vielä paljastettu, mutta elokuva on viimein vuosien odotuksen jälkeen työn alla, ja kuvausten on määrä alkaa jo tämän vuoden lopussa. Leffan tähtinä nähdään aikaisempien osien mukaisesti Ben Stiller sekä Robert De Niro, Dustin Hoffman, Teri Polo, Blythe Danner, Barbra Streisand ja Owen Wilson, Hollywood Reporter uutisoi. Luvassa on siis aikamoinen kattaus, vaikka Alba ei lopulta mukana olisikaan.