Kätlinillä uskomaton ajantaju – murskavoitto

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummilaisten tämän päivän nimeämiskilpailussa asukkaiden tuli arvioida mahdollisimman tarkasti kymmenen minuutin aika samalla kun heidän silmänsä oli peitetty pipon alle.

Hetki sitten Isoveli julkisti kilpailun tulokset, ja Kätlinin osalta tulos oli todella upea. Kolmanneksi lähimmäksi tuloksissa osui BB-Aso, joka arvioi kymmenen minuutin kuluneen, kun aikaa oli todellisuudessa kulunut 8 minuuttia ja 10 sekuntia. Toiseksi lähimmäksi osui BB-Dana, joka erehtyi kymmenestä minuutista vain 12 sekuntia alakanttiin.

Ylivoimaisesti parhaan suorituksen teki kuitenkin BB-Kätlin, jonka ajantaju heitti kymmenessä sekunnissa vain ainoastaan kaksi sekuntia yläkanttiin. Tulos yllätti sekä muut asukkaat että neitokaisen itsensä. Nyt Kätlinille onkin luvassa ylellinen palkinto.

– Mä en oo mitään voittanut täällä talossa aiemmin. En mitään. Mä saa nyt makaronilaatikon, Kätlin arveli hieman ennen kuin hänet kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen.