Miley Cyrusin rinnat pursisivat mekosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu 16-vuotias teinitähti Miley Cyrus on ollut otsikoissa uransa aikana lukuisia kertoja erilaisten seksikkäiden valokuviensa merkeissä. Merkittävä osa näistä kuvista on vieläpä ollut hänen itsensä ottamia ja julkaisemia.

Taannoin Hannah Montana -sarjan tähti poseerasi 15-vuotiaana Vanity Fair -lehden kannessa yläosattomissa, ja kuva sai aikaan suuren kohun erityisesti Yhdysvalloissa. Edellisen kerran vastaavia otsikoita nähtiin kesällä, kun Cyrus esiintyi Teen Choice Awards -tapahtumassa stripparitangon kanssa.

Nyt vuorossa on ollut kuitenkin virallinen kuvaussessio, jossa Mileyn asu oli paljastaa hieman liikaa. Hänen valkoinen mekkonsa oli nimittäin paljastaa kymmenille paikalla olleille faneille ja kuvaajille teinitähden rinnat, mutta tilanteesta selvittiin lopulta ilman noloja vilautuskuvia. Katso läheltä piti -kuvat tästä.