Onko tämä tosiaan ex-Baywatch -tähti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Baywatch kuului maailman seuratuimpiin televisiosarjoihin ja sen tähdet olivat niin ikään maailman ihailluimpia kaunottaria. Pamela Andersonin kanssa sarjaa tähditti muiden muassa Nicole Eggert.

Nykyisin Nicole Eggert ei ole enää aivan yhtä seksikkäässä kuosissa kuin parhaina päivinään. Itseironian hän kuitenkin osaa, sillä nyt Eggert on mukana videossa, jossa hänen pyöristyneestä ulkomuodostaan tehdään pilkkaa. Katso video tästä.

Videossa Nicole on pukenut jälleen ylleen punaiset bikinit ja on valmis pelastamaan veden varaan joutuneita ihmisiä. Kaksi leikillään apua huutavaa nuorta miestä kieltäytyy kuitenkin ottamasta vastaan aavistuksen tukevamman kaunottaren hengenpelastusta ja hukkuvat mieluummin.

– Olen todellinen nainen ja todelliset naiset lihovat. Tämä on uskomatonta, Nicole Eggert toteaa videossa.

Baywatch-aikaista Nicolea voi puolestaan ihastella vaikkapa tästä linkistä.