Petra Nemcova alusvaatteisillaan rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tsekkoslovakiassa syntynyt supermalli Petra Nemcova on menestyksekkäällä urallaan poseerannut seksikkäissä kuvissa monien lehtien sivuilla. Taannoin hänet nähtiin muiden muassa nakuilemassa valtavien jääkuutioiden päällä.

Nyt huippumalli nähdään poseeraamassa tyylikkäissä kuvissa, joissa ei kuitenkaan paljasteta kovinkaan paljoa paljasta pintaa. Nemcova poseeraa kameralle muiden muassa alusvaatteisillaan rantavedessä sekä iltapuvussa ja valkoisessa topissa huviveneen kannella. Katso kuvat tästä.

La Senza -alusvaatemerkin mallina toimiva 29-vuotias Nemcova nousi malliuransa lisäksi julkisuuteen selvittyään täpärästi Kaakkois-Aasian tsunamista kolme vuotta sitten. Miehensä Simon Atleen kanssa Khao Lakissa kuvausmatkalla ollut Petra mursi onnettomuudessa vain lantionsa, mutta Atlee hukkui ja hänet löydettiin vasta reilun vuoden kuluttua kaukaa Sumatralta.

Tsunamikokemuksensa jälkeen Petra Nemcova on tehnyt paljon hyväntekeväisyystyötä ja erityisesti nuorisotyötä. Nykyisin supermalli juontaa myös A Model Life -nimistä televisio-ohjelmaa. Alkuvuodesta Petra poseerasi muiden supermallien kanssa Sports Illustrated -lehden maineikkaassa uimapukunumerossa.