Playboy-povipommista Octoberfestien seksikkäin tarjoilija

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä, realitytähtenä ja Tanssii tähtien kanssa -kilpailun osallistujana tunnettu povipommi Holly Madison nyt kiinnitetty tarjoilijaksi – ainakin hetkeksi.

Octoberfestien kunniaksi Madison on nimittäin kuvattu Las Vegasissa sijaitsevassa Hofbrauhaus-ravintolassa, jossa hän oli sonnustautunut perinteisen festitarjoilijan asuun ja laitettu keikistelemään oluttuoppien kanssa oluttynnyrin viereen. Katso kuvat tästä.

29-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling. Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen.