Stara tarjoaa ilmaisen biisilatauksen: Meissi – Tutka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara tarjoaa lukijoilleen tällä viikolla ilmaiseksi ladattavaksi kotimaisen Meissi-artistin uuden Tutka-singlen. Kappaleessa vierailee maamme menestyksekkäimpiin hiphop-tuottajiin lukeutuva MGi, joka on myös säveltänyt kappaleen.

Nyt jaossa oleva kappale on ensimmäinen singlelohkaisu Meissin tulevalta esikoisalbumilta, jonka nimeksi on tulossa (Sanat kertoo enemmän kuin) 1000 Kuvaa. Levyn taustalta löytyy artistin itsensä lisäksi myös muiden muassa Cheek, MGi, Joonas Jylhä, Krisu ja Vesa Suonto.

Kappaleen jakaminen on päättynyt.

Meissi kuuluu kolmihenkiseen pitkänlinjan Veljenpojat-kokoonpanoon, joka on tullut tunnetuksi energisestä esiintymistyylistä. Tämän ovat todistaneet muiden muassa Suomen suurimmat hiphop-festarit Pipefest, Summer Up ja Blockfest, jonka jälkimmäisen yleisöäänestyksen ryhmä voitti tänä vuonna reilulla äänimäärällä.