Superseksikäs Emma Stone poseerasi Staralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Stara käväisi viikonloppuna Espanjassa järjestetyillä Sitges Film Festival -elokuvafestivaaleilla, jossa nähtiin myös uuden Zombieland-elokuvan tähtiä.

Yhdysvaltojen leffalistan kärkeen suoraan menneen elokuvan naispääosaa esittää Emma Stone, joka tapasi festareilla myös Staran toimittajan. Haastattelu julkaistaan lähempänä elokuvan Suomen ensi-iltaa, mutta jo nyt julkaisussamme on nähtävillä Hollywoodin kuumimpiin tulokkaisiin lukeutuvan kaunottaren kuvia. Katso kuvat tästä.

Tänä vuonna Emma Stone on komeillut useiden eri julkaisujen, kuten esimerkiksi Maxim ja FHM-lehtien, järjestämien seksikyyysäänestysten listoilla, ja hänet on aiemmin voinut nähdä muiden muassa suositun Superbad-elokuvan tähtenä. Zombieland saa Suomen ensi-iltansa 15.1.2010.