BB-Kätlin juoruilun paljastumisesta: ”Se oli kivaa!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin eilen mielenkiintoinen ilta, kun BB-Dana ja BB-Kätlin viettivät iltaa yläkerran slummissa juoruillen. Tyttöjen jutut kuuluivat kuitenkin heidän tietämättään myös alakertaan.

Tänään asia viimein selvisi myös Danalle ja Kätlinille, jotka saivat tietää salakuuntelusta asukkaille esitetyn videon välityksellä. Asian valkeneminen oli tytöille shokki, mutta he toipuivat siitä nopeasti ja lopulta totesivat, etteivät kadu mitään sviitissä sanomaansa.

– Jos mulla on jotain sanomista niin mä sanon aina suoraan, Kätlin totesi

– Tuli vaan hirvee shokki kattoa tota. Kyllähän te nyt tiesitte noi jutut. Ei siellä mitään uutta tullut, Dana sanoi.

– Musta toi oli kivaa. Ei mua ainakaan haittaa. Sami siitä sun jutusta, niin ollaanhan me siitä sunkin kanssa puhuttu. Mä kerron muutenkin kaikki sydänsurut avoimesti, Kätlin lisäsi.

Salakuunnelleet asukkaat olivat yllättyneitä kuinka rauhallisesti tytöt asian paljastumisen ottivat. Kätlin kuitenkin totesi, ettei olisi voinut nauttia tilanteesta mikäli olisi tiennyt muiden katselevan heidän herkutteluaan ja juoruiluaan.