Kätlin ja Dana oksentavat ympäripäissään sviitin vessassa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon yläkerran sviitissä tapahtuu parhaillaan, kun BB-Kätlin ja BB-Dana saivat viettää koko illan kahdestaan. Kätlinin nimeämiskilpailun palkinnoksi molemmat saivat myös runsaasti ruokaa ja juomaa.

BB-Kätlin juhlisti ensimmistä sviittikäyntiään nauttimalla varsin runsaasti alkoholia.

– Silti mä haluan kiittää BB:tä, kun meillä oli niin hyvä musiikki. Mä oon niin pahoillani, että mä oon tillin tallin, Kätlin pahoitteli.

– Laita sormet kurkkuun niin tulee parempi olo, Dana ohjeisti.

– Mä vihaan laittaa sormia kurkkuun. Tulee pian, Kätlin vastasi.

– Hitto tuli paljon. Ei herranjumala nyt tuli paljon. Vedä kaikki mitä tulee. Hyi v**tu kun haisee, Dana nauroi.

Kätlinin oksennus sai kuitenkin myös Danan naurun hiljenemään hetkeksi, sillä hänkin alkoi voida pahoin. Hetken päästä molemmat tytöt olivat kumartuneena wc-pöntön äärelle ja he oksensivat vuorotellen.