BB-Paavon lähtö oli Kätlinille liikaa – murtui itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa piipahti tänään hellyttävä pieni kunniavieras, kun slummilaiset saivat nimeämiskilpailussa hoivattavakseen pienen Paavo-nimisen koiran. Erityisesti Kätlin oli innoissaan pienokaisesta, sillä hän tunnustautui koiraihmiseksi.

BB-Paavo ei kuitenkaan kunnioittanut asukkaita kovin pitkällä visiitillä, vaan illan tullen karvapallo joutui jo poistumaan oikeaan kotiinsa. Koiran näkeminen ja nopea poistuminen oli liikaa Kätlinille, jonka suuri koti-ikävä nousi pintaan koiran poistuttua talosta. Perheensä lisäksi hän kertoi kaipaavansa myös koiraansa.

– Mä sain jo ensimmäisenä päivänä selville kun mä kävelin sisälle, niin mulla tuli jo ikävä ihmisiä, itkevä Kätlin kertoi häntä lohduttamaan tulleelle Danalle.

Hän paljasti myös padonneensa ikävän tunteitaan ja siirtäneensä ikävän tunnetta eteenpäin. Eilen illalla sviitissä Kätlin paljasti ikävöivänsä kovasti myös siviilissä olevaa rakastaan, Raulia, jonka luona hän vietti kaksi viimeistä yötä ennen Big Brotheria. Kätliniä vaivasi erityisesti se, että odottaako mies hänen paluutaan BB-talosta.