BB-talon slummiin yllätysvieras BB-Paavo

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummilaisille ilmoitettiin hetki sitten, että taloon saapuu arvoisa kunniavieras. Kyseessä on nimeämiskilpailu, ja slummin asukkaiden tehtävänä on pitää kunniavieraastaan hyvää huolta.

– Tuksu tulee sinne, Sampo totesi heti alkuun.

– Aso voi stripata sille, Sami ohjeisti.

Ohjeiden mukaan vieraalle tulee järjestää myös ohjelmaa. Tämän jälkeen Kätlin meni varastohuoneeseen, jossa hän kirkaisi kovaäänisesti. Muut asukkaat päättelivät, että yllätysvieras oli tullut varastohuoneeseen. Katso kuva pienokaisesta tästä.

– Mä oon ihan varma että se on Vappu! Tai sit entinen beebeeläinen. Chiki chiki, BB-Dana hehkutti.

Pian Kätlin tuli päiväkirjahuoneesta mukanaan talon kunniavieras, jonka nimeksi ilmoitettiin Paavo.