Beats and Styles teki maailmanlaajuisen levytyssopimuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen Beats and Styles -yhtye on tehnyt maailmanlaajuisen levytyssopimuksen Italialaisen Time Recordsin kanssa. Beats and Styles on tehnyt Time Recordsin kanssa yhteistyötä Italian markkinoilla aiemminkin, mutta nyt sopimus tehtiin kattamaan koko maailmaa.

– Uskon Timen kontakteihin ja energiaan puskea Beats and Stylesin musiikkia eteenpäin uudesta näkökulmasta. Pöydässä oli monia tarjouksia, mutta pitkän yhteistyötaustamme takia luotan heihin. Olin Milanossa neuvottelemassa diilistä heidän kanssaan ja he vakuuttivat minut innostuksellaan, yhtyeen DJ Control kertoo.

Kansainvälistä julkaisua varten työstetään myös uusia kappaleita. Uutta levyä lähdetään puskemaan Los Angelesissa levytetyllä Friend singlellä. Time Recordsin kautta musiikkinsa julkaisee esimerkiksi Alex Gaudino, joka tunnetaan Destination Calabria -hitistään. Alex Gaudino on myös kyseisen levy-yhtiön A&R. Eli kansainvälisiä remixejä on myös tiedossa. Beats and Styles julkaisi uuden Schizosonics albumin syyskuussa Suomessa ja levy on lähtenyt hienosti liikkeelle.