Big Brotherissa yllättävää yöllistä actionia

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ei tänä yönä nukuta normaaleja yöunia, sillä luvassa on yllättävä yötehtävä, jossa slummi ja paratiisi ottavat keskenään mittaa toisistaan. Asukkaat saavat mennä nukkumaan normaalisti, mutta yön tunteina vuorossa on yllättävä käänne.

Ennakkotietojen mukaan yölliseen kilpailun osallistuvat siis kaikki BB-talon asukkaat, ja kisassa ratkaistaan paikka paratiisissa. Varsinainen herätys tapahtuu Subin ilmoituksen mukaan noin tunnin yöunien jälkeen. Kilpailun voittajajoukkue asuttaa jatkossa paratiisia, joten palkinto on tavoittelemisen arvoinen.

Normaalisti pakka on mennyt sekaisin perjantaisin, kun talon uusi päällikkö on joutunut päättämään slummin ja paratiisin asukkaista. Tällä kertaa molemmat joukkueet saavat kisailla paikasta paremmalla puolella taloa. Seuraava päällikkökilpailu lienee luvassa tuttuun tapaan torstaina.