Strippari putosi tangolta suoraan päälleen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Eksoottisten tanssijoiden ja strippareiden harrastama tankotanssi vaatii taitoa ja hyvää koordinaatiota, jotta esityksestä tulee sulavaa ja näyttävää. Nyt verkossa on jo jonkin aikaa naurattanut video, joka on hieman toisella tavalla viihdyttävä.

YouTube-videolla nimittäin nähdään kuinka jonkinlaisessa ulkoilmatapahtumassa nähdään nainen keikistelemässä stripparitolpalla. Show ei kuitenkaan taida mennä aivan suunnitelmien mukaan, sillä jonkinlaista temppya yrittävä nainen putoaa tolpasta päälleen kanveesiin. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Äskettäin 16-vuotias teinitähti Miley Cyrus sai kukkahattutädit niskaansa esiinnyttyään Teen Choice Awards -juhlissa stripparitangon kanssa. Kohun noustua popparin taustatiimi ilmoitti jättävänsä strippaus-osion pois keikoilta ja korvaavansa sen toisilla keinoilla.