Onko tämä jo nähty? Megan Fox kuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers ja Jennifer’s Body -elokuvien tähti Megan Fox on nykyisin yksi halutuimpia Hollywood-tähtiä, ja hänen kuvansa koristavat siten useiden viihdelehtien kansia ja sivuja viikoittain. Hiljalleen Yhdysvalloista on alkanut kuulua jo nurinaa, kun sama kaunotar poseeraa ”joka toisessa lehdessä”.

Taannoin Megan Fox nähtiin myös viihdelehti Staran aikakauslehtiversion kannessa, ja nyt hän koristaa Premiere-elokuvalehden ranskalaisen version lokakuun numeron kantta. Lisäksi kuvia on myös sisäsivuilla. Katso kuvat tästä.

Lehden kansikuvat on peräisin vanhemmasta kuvaussessiosta, mutta sisäsivuilla olevissa tuoreimmissa kuvissa Megan nähdään varsin seksikkäänä kuten aina. Hänellä on yllään muiden muassa tiukka punainen toppi ja musta minihame.