Ozzy Osbourne vieroituksessa: ”Missä on baari?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heavymusiikin supertähti ja Pimeyden ruhtinas Ozzy Osbourne on paljastanut haastattelussa alunperin luulleensa, että vieroitushoidossa olisi tarjolla alkoholia. Useita kertoja vieroituksessa ollut rocktähti etsi jopa baaria ensimmäisellä kerrallaan.

Alkoholismin takia hoidossa 80-luvulla ollut Ozzy kertoi luulleensa, että hän saisi jatkaa juomista klinikalla ja että siellä vain opetettaisiin häntä juomaan oikein. Maineikkaalle Betty Fordin klinikalle kirjautuminen muutti kuitenkin mielikuvan.

– En ollut koskaan aiemmin kuullut vieroitushoidoista. Sharon kertoi, että se on paikka jossa he opettavat meitä juomaan oikein, joten menin Betty Fordin klinikalle ja ajattelin, että missä on baari? Ozzy kertoi New York Post -lehden mukaan.

– Luulin, että siellä on baaritiskillä kundeja ruseteissa ja smokeissa, sekoittamassa oliiveja martineissaan, ottamassa huikkaa ja polttamassa sikaria. Eli sellainen juomiskoulu.