Suosikkisarjan päätähti loukkaantui leffan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Mad Men -televisiosarja on voittanut jo useita arvostettuja Emmy-palkintoja muiden muassa parhaana draamasarjana. Nyt sarjan päätähti Jon Hamm on loukkaantunut elokuvan kuvauksissa.

Hamm esitteli saamiaan vammoja viime perjantaina The Late Show with David Letterman -ohjelmasssa. Loukkaantunut näytteljä kertoi olleensa kuvaamassa uutta The Town -elokuvaansa Bostonissa, Massachusettsissa. Hamm näyttelee ensi vuonna ensi-iltansa saavassa elokuvassa Adam Frawleyn roolia.

– Sain itse asiassa kovan iskun niskaani. Tavarat ikään kuin räjähtävät, kun ammutaan feikkitavaroita. Pieni palanen lensi autosta suoraan niskaani. Se näyttää finniltä, mutta sillä on vain parempi tarina, Jon Hamm kertoi.

Mad Men -sarjan huimasta suosiosta kertoo myös se, että Hammin roolihahmo Don Draper valittiin viime viikolla maailman vaikutusvaltaisimmaksi televisiojulkkikseksi huolimatta siitä, että hän on vain kuvitteellinen hahmo. Muut listan kärkipään nimet olivat oikeita ihmisiä.