Kylie Minogue yöpuvussa kaupungilla?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas australialainen supertähti Kylie Minogue on viime päivinä kiertänyt ahkerasti Yhdysvaltoja ensimmäisellä varsinaisella jenkkikiertueellaan. Turnee on saanut valtaisan suosion ja myös muut supertähdet ovat käyneet innokkaasti keikoilla.

Eilen Kylie Minogue ikuistettiin New York Cityssä, jossa hän oli kävelyllä perin erikoisessa asussa. Hänen yllään nähtiin nimittäin sininen asu, jossa oli valkoisia palloja. Asu muistutti lähinnä yöpukua, ja kokonaisuuden kruunasivat hänen jalassaan olleet kevyet kengät. Katso kuvat tästä.

Kylie on ollut viime aikoina otsikoissa muotimokiensa merkeissä pariinkin otteeseen. Äskettäin hän jakoi faneilleen nimikirjoituksia osittain läpinäkyvässä asussa. Sitä ennen hänet kuvattin muotisuunnittelija Jean Paul Galtierin juhlissa Pariisissa, jossa Minogue oli pukeutunut kirkkaanpunaiseen kankaaseen ja laittanut jalkaansa MC Hammerilta lainatun mustan housuhameen ja mustat korkokengät.