Christina Hendricksin hääpuku paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikon kuumimmaksi kaunottareksi taannoin amerikkalaisissa viihdelehdissä valittu keskimääräistä rintavampi amerikkalaisnäyttelijä Christina Hendricks on mennyt naimisiin näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa. Hänen hääpukunsa oli varsin mielenkiintoinen.

Supersuositun ja useita kertoja palkitun Mad Men -televisiosarjan tähti asteli alttarille helmenvalkoisessa hääpuvussa, jonka yläosa oli ilmeisesti muutamaa numeroa liian pieni. Asu ei riittänyt peittämään Christinan rintoja, jotka pursusivat yläosasta yli. Ainakaan vuoden kauneimman hääpuvun titteliä tuskin on nyt tulossa. Katso kuvat tästä.

34-vuotias Tennesseen Knoxvillessä syntynyt Christina Hendricks tuli aikoinaan tunnetuksi Beggars & Choosers -televisiosarjan vakiotähtenä. Sittemmin hän on näytellyt monissa muissakin menestyssarjoissa, kuten Teho-osasto, Ilman johtolankaa, Las Vegas, Angel ja Firefly. Hänen tunnetuin roolinsa on nähty kuitenkin Mad Men -sarjassa, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia.