Ansaitseeko hän Nobelin seksikkyyspalkinnon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Barack Obaman muutama päivä sitten monien mielestä perusteettomasti saama Nobelin rauhanpalkinto on ihmetyttänyt ympäri maailmaa ja saattanut koko Nobel-perinteen naurunalaiseksi. Nyt ruotsalaisille irvaillaan myös viihdealalla.

Amerikkalaislehdissä Obaman palkintoa on arvosteltu laajasti, eikä presidenttikään tuntunut olevan kovin tyytyväinen valintaan. Vielä ei ole kuitenkaan tietoa miten presidentti suhtautuisi ajatukseen, että maailmankuulu bikinikaunotar Marisa Miller valittaisiin Nobelin seksikkyyspalkinnon saajaksi. Nyt tällaista kuitenkin ehdotetaan – tosin ilmeisen vitsinä. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.