BB-Sampo: ”Taloon muuttaa lesbo!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saadaan ensi sunnuntaina jälleen uusia asukkaita. Sattumalta juuri tällä viikolla asukkaat ovat ryhtyneet näkemään aikaisempaa enemmän unia, joissa taloon tulee uusia asukkaita. Hetki sitten Sampo kertoi viime yön unestaan.

– Mä näin unta, että tänne tulee lesbo, BB-Sampo avasi keskustelun.

– Eikö joku muukin nähnyt sellaisen unen, että tänne tulee lepakko, BB-Minna kysyi.

– Ai lemmikkilepakko, Kätlin ihmetteli tietämättä sanan kaksoismerkitystä.

– Ai kunnon rekkalesbo? BB-Marko tiedusteli Sampolta.

– Ei ihan. Sillä oli sellainen lyhyt tykka. Ja sit se sanoi että ”Kaikki luulee mua lesboksi, mutta en mä oo”. Sit se kuitenkin olikin. Ehkä tänne tulee sit lesbo, Sampo ynnäsi mahdollista enneuntaan.

Sunnuntaina Big Brother -ohjelmassa ilmoitettiin, että taloon saadaan tämän viikon lopulla uusia asukkaita. Vielä tässä vaiheessa ei ole kuitenkaan tietoa ketä tai keitä taloon on muuttamassa. Eilen talossa käväisi nimeämiskilpailuun liittyen kunniavieraana koira nimeltä Paavo.