BB-talossa saippuakuplat lentoon – Markon keuhkot kovilla

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa annettiin hetki sitten slummilaisille uusi nimeämiskilpailu, jossa asukkaiden tulee puhallella saippuakuplia siten, että niitä on koko ajan ilmassa. BB-Marko ei näyttänyt kovin innokkaalta ohjeita kuunnellessaan, mutta Kätlin innostui toden teolla.

– Ihana tehtävä! Ihanaa, BB-Kätlin innostui.

– Sit puhallellaan joo. Puhallellaan kuin viimeistä päivää, BB-Sampo totesi.

– Milloinhan sitä on viimeksi puhaltanut saippuakuplia. Kakarana Fairy-vedestä sai aika hyvät, BB-Minna muisteli.

Pian varastohuoneen ovi aukesi ja asukkaat saivat noutaa välineet tehtävää varten. Kätlinin lisäksi myös Sampo otti ilon irti ”jättipalloista” ja hienosta kilpailusta. BB-Marko näytti puolestaan hengästyneen jo minuutin puhaltelun jälkeen, sillä mies alkoi puuskuttaa myös muulloin kuin puhallusten aikana.