Bar Refaelin bikinipeppu puhuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardi DiCapriosta kesällä eronnut supermalli Bar Refaeli ei ole jäänyt murehtimaan eroa, vaan löytänyt rinnalleen uuden miehen. Nyt hän poseeraa uusissa näyttävissä bikinikuvissa.

Kirkkaanpunaisiin bikineihin pukeutunut Bar on valloittanut ainakin amerikkalaisten viihdelehtien miestoimittajat, sillä hehkutusta satelee nyt useammassakin julkaisussa. Samalla Victoria’s Secret -mallinakin toimivaa kaunotarta on verrattu esimerkiksi supermalli Marisa Milleriin. Kuumin kysymys vaikuttaa olevan kummalla on parempi bikinipeppu. Katso kuvat tästä.

23-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.