Big Brother -kaunotar paljasti jättirintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu povipommi Lucy Pinder osallistui Britannian Celebrity Big Brother -realitykilpailuun sen viimeisimmällä tuotantokaudella. Hänet kuitenkin häädettiin talosta ensimmäisenä. Nyt povipommi poseeraa kotimaansa Nuts-lehdessä.

Lucy Pinder nähdään lehden ensi viikon numeron kannessa ja sisäsivuilla estottomissa nakukuvissa, joissa hän poseeraa yläosattomissa. Lehden teemanumeron aiheena on tällä kertaa sopivasti ”100 isorintaista naista”. Katso kuvat tästä.

Viisi vuotta sitten uimarannalta muodokkaaksi malliksi ja Daily Star -lehden kolmossivun tytöksi löytynyt Lucy Pinder rankattiin kolme vuotta sitten FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja viime vuonna enää 92. Julkkisten Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan. Hän kertoi avoimesti haaveilevansa esimerkiksi lesbokseksistä näyttelijä Megan Foxin kanssa.