Huippumallin bikiniasu käänsi katseita rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkä huippumalli Naomi Campbell tunnetaan varsin aggressiivisesta luonteestaan, ja taannoin hänet nähtiin juhlimassa muiden muassa Caprin saarella. Siellä hän riisti mikrofonin itsensä Jennifer Lopezin kädestä ja alkoi raakkua karaokea.

Nyt Naomi Campbell on ikuistettu lomailemassa Miamin rannoilla näyttävissä oransseissa bikineissä. Yhdessä nykyisen miesystävänsä Vladislav Doroninin kanssa vapaapäiväänsä viettänyt neitokainen oli luonnollisesti rannan seuratuin henkilö ja paparazzitkin parveilivat bikiniasuisen kaunottaren ympärillä. Katso kuvat tästä.

Toissaviikolla Naomi Campbell nousi otsikoihin esiinnyttyään rohkean paljastavassa asussa muotinäytöksessä. Vielä enemmän paljasta pintaa nähtiin kuitenkin elokuussa, kun hänen hameenalusensa paljastui, eikä supermalli ollut pukenut ylleen lainkaan alushousuja.