Eva Amurrin nakukuvat vuotivat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esitettävässä Californication-televisiosarjassa on nähty tähän mennessä lukuisia uskaliaita kohtauksia, mutta yksi rohkeimmista on vasta tulossa. Nyt verkkoon on nimittäin päätynyt kuvia ja video jaksosta, jossa näyttelijä Eva Amurri nähdään yläosattomissa.

Amurri esittää kyseisessä jaksossa stripparia, joka kieppuu stripparitangon ympärillä ja riisuu vaatteensa. Lopulta hänet nähdään rinnat paljaana. Verkossa on nyt julkaistu videon lisäksi peräti 60 kuvaa kyseisestä kohtauksesta, joten tapahtumista voi muodostaa kuvan jo pelkästään niiden avulla. Katso kuvat tästä.

24-vuotias amerikkalainen Eva Amurri on italialaisen elokuvaohjaaja Franco Amurrin ja amerikkalaisen näyttelijä Susan Sarandonin tytär. Hän on seurannut vanhempiensa jalanjäljillä ja ryhtynyt näyttelijäksi jo lapsena 90-luvun alussa. Hänen ensimmäinen roolinsa oli pieni sivuosa vuoden 1992 Bob Roberts -elokuvassa. Sittemmin hänet on kuitenkin nähty muutamissa muissakin elokuvissa, mutta läpimurtorooli oli vasta Californication-sarja.