Realitykaunottaren silikonirinta hajosi kuvauksissa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelmien vakiokasvoja ovat jo pitkään olleet niin Suomessa kuin maailmallakin erityisesti muodokkaat ja näyttävät povipommit ja glamour-mallit. Nyt MTV-kanavan Road Rules Challenger -nimisessä realityohjelmassa kilpailemassa ollut Shauvon Torres on joutunut perin erikoisen tapaturman uhriksi.

Kilpailija oli suorittamassa ohjelman tehtävää roikkumalla narusta lähes 20 metrin korkeudella. Laiturilta hypättyään hänen otteensa kuitenkin lipesi, joten neitokainen putosi koko matkan veteen, jolloin veden pinta tuntuu kivikovalta. Vakavalta onnettomuuudelta vältyttiin ja kilpailijalla oli yllään pelastusliivit.

Vedessä kelluessaan kilpailija alkoi kuitenkin tuntea kovaa polttavaa kipua rinnassaan, joten hän päätteli silikonirintansa hajonneen veteen putoamisen seurauksena. Sairaalaan kiidätetyllä neitokaisella todettiin hajonneen silikoni-implantin lisäksi myös lihasvammoja rinnassa. Video tilanteesta on nyt päätynyt myös verkkoon. Katso video tästä tai artikkelin alta.