Rihanna tekee vielä musiikkia – teki paljastuksen netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on valmistellut uutta levyään jo niin pitkään, että kyynisimmät uskoivat hänellä olevan albumin kanssa ongelmia. Nyt odotus on kuitenkin loppumassa, sillä supertähden uusi albumi päätyy kauppoihin mitä ilmeisimmin marraskuun lopussa.

Rihanna palkitsi faninsa ilmoittamalla asiasta lehdistön ja lehdistötiedotteen sijaan itse suoraan Twitter-mikrobloginsa välityksellä viime yönä.

– Odotus on ohi. 23. marraskuuta 2009, Rihanna kirjoitti lyhyesti.

Kyseessä oli samalla Rihannan ensimmäinen Twitter-viesti. Sen yhteydessä hänen sivunsa taustakuvaksi muutettiin tyylitelty R-kirjain, jonka uskotaan nyt olevan hänen seuraavan albuminsa kansikuvana. Lisäksi taustalla on teksti ”The Wait Is Ova”.

Viime aikoina Rihanna on poseerannut lähes päivittäin viihdelehtien sivuilla toinen toistaan erikoisemmissa asuissa ja hiuskuontaloissa. Osin myös tästä syystä hänen pelättiin siirtyneen artistista täyspäiväiseksi turhaksi julkkikseksi, mutta moinen pelko on ollut ilmeisesti turhaa. Uutta levyä odotetaan nyt innolla.