Slummilaiset sotimalla paratiisiin: ”Esa A on Rambo!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat herätettiin viime yönä uniltaan käymään kisaa paikasta paratiisista. Yllätyskilpailun voittaja pääsi nimittäin kirjaimellisesti paratiisin puolelle. Panokset olivat siis kovat.

Yllättävän herätyksen jälkeen asukkaat puettiin valkoisiin suojahaalareihin ja muihin suojuksiin ja heitä pyydettiin ulos. Kilpailun aiheena oli värikuulakilpailu. Slummilaisten johtajan paikan otti BB-Toni, joka ohjeisti joukkuettaan myös taktiikan suhteen.

Ulkona olevalle taisteluareenalle oli rakennettu sotatanner muiden muassa heinäpaaleista. Jännitys oli huipussaan, kun asukkaiden välinen sota alkoi. Ensimmäinen osuman saanut oli BB-Sami, ja viimeisenä paratiisilaisena putosi BB-Sampo. Slummilaiset onnistuivat kilpailussa uskomattoman hyvin, sillä he eivät menettäneet yhtään ”sotilasta” kun kaikki paratiisilaiset oli jo eliminoitu.

Erityisen hyvin slummilaisista kunnostautui BB-Esa A, jonka joukkuetoverit nimittivät oikopäätä Ramboksi. Hänen ansiostaan slummilaisten ankeus vaihtui paratiisin yltäkylläisyyteen ja toisin päin. Esa A oli siis hehkutuksensa ansainnut.