Tässä ovat eniten ansaitsevat televisiokaunottaret

Viihdeuutiset · Stara.fi

Arvostettu talouslehti Forbes on jälleen tutkinut parhaaseen katseluaikaan televisiossa esiintyvien naistähtien ansioita ja rankannut heistä eniten ansaitsevat. Listaykkönen oli tällä kertaa hienoinen yllätys.

Tulolistan kärkipaikan valloitti nimittäin tällä kertaa Huippumalli haussa -ohjelman Yhdysvaltojen version juontajana toimiva ja omaa keskusteluohjelmaansa emännöivä entinen supermalli Tyra Banks. Hän tienasi vuodessa huimat 30 miljoonaa dollaria.

Toiseksi sijoittui valkokankaalta tuttu ja Greyn Anatomia -suosikkisarjaa tähdittänyt Katherine Heigl, joka tienasi hänkin peräti 18 miljoonaa. Listan kolmas naistähti, CSI-näyttelijä Marg Helgenberger kasvatti vuodessa tilipussiaan 9,5 miljoonalla dollarilla. Viiden joukkoon mahtuivat myös Eva Longoria Parker ja Mariska Hargitay.

Perässä kymmenen eniten ansaitsevan listalle mahtuivat tässä järjestyksessä myös Julia Louis-Dreyfus, Maura Tierney, Tina Fey, Marcia Cross ja Jennifer Love Hewitt.