January Jones väläytti massiivista rintavakoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla erittäin suosittu ja moneen kertaan palkittu Mad Men -draamasarja on ollut viime päivinä otsikoissa lukuisia kertoja eri tähtiensä merkeissä. Päätähti loukkaantui elokuvan kuvauksissa, mutta naistähti January Jones näyttää olevan varsin hyvässä kunnossa.

Jones poseeraa nimittäin GQ-lehden kannessa ja sisäsivuilla todella näyttävässä asussa, eli ainoastaan nahkatakissa. Takin alla ei ole lainkaan muita vaatteita, joten January Jones tulee samalla esitelleeksi valtaisan rintavakonsa. Katso kuvat tästä. Tämän kuvan lisäksi televisiokaunotar nähdään poseeraamassa myös alusvaatteisillaan ulkosalla sekä makaamassa niin ikään alusvaatteisillaan autotiellä auton edessä.

31-vuotias January Jones on ollut rooliensa lisäksi otsikoissa myös seurustelujensa merkeissä. Muutama vuosi sitten hän seurusteli nimittäin kolmen vuoden ajan laulaja Josh Grobanin kanssa. Sitä ennen hänen käsipuolessaan oli niin ikään kolmen vuoden ajan Ashton Kutcher, joka on nykyisin naimisissa Demi Mooren kanssa.